Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διευθυντή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας από τον Δήμαρχο Λεβαδεών

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διευθυντή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Γεώργιο Γκάρτζιο με κοινοποίηση σε όλους τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, συγχαίροντας τους για την εξαιρετική επετειακή εορτή που διοργάνωσαν για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τον οθωμανικό ζυγό την περασμένη Τρίτη στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.



Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:
«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνδρομή σας στην επιτυχή διοργάνωση του επετειακού εορτασμού για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τον οθωμανικό ζυγό, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.
Η καθολική συμμετοχή των σχολείων της πόλης μας, στην χθεσινή επέτειο, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς οι μαθητές με την παρουσία τους, την απαγγελία ποιημάτων και τραγουδιών και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών δημιούργησαν την δέουσα ατμόσφαιρα που ταιριάζει στον εορτασμό των εθνικών μας επετείων.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά και σας παρακαλώ να κοινοποιήσετε την παρούσα επιστολή στους Διευθυντές των σχολείων και να διαβιβάσετε τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους εκπαιδευτικούς, που παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν να προσφέρουν σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο και να μεταλαμπαδεύουν τα ιδεώδη του έθνους μας στη νέα γενιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: