Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Μπάσης την Κυριακή του Πάσχα στη Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ώρα 21:00 στην Κεντρική Πλατεία, όπου ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης θα χαρίσει στο κοινό μια γνήσια λαϊκή μουσική βραδιά.
Ο Δημήτρης Μπάσης, με τη μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, από το 97’, αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής: παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα.
Άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.
Ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: