Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στον Ορχομενό περιόδευσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης συνοδεία της κας Φανής Παπαθωμά και Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 
Άμεσο σχεδιασμό των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος της Κωπαϊδας, από την 1η Ιουνίου και όχι από 1ης  Σεπτεμβρίου, υποσχέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης από τον Ορχομενό, όπου περιόδευσε το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ορχομενού, κ. Κώστα Ξηρογιάννης όχι μόνο συμμερίστηκε τον επείγοντα χαρακτήρα, αλλά έθεσε και το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί.
«Με τον Δήμαρχο συζητήσαμε αναλυτικά για το θέμα της  Κωπαϊδας και συμφωνήσαμε πάνω από όλα, ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να αρχίσουμε από την 1η Ιουνίου να δουλεύουμε, να σχεδιάζουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.
Είχε προηγηθεί η επισήμανση του κ. Ξηρογιάννης, ότι το Κωπαϊδικό είναι φλέγον ζήτημα, το οποίο απασχολεί την περιοχή για πολλά χρόνια και δεν μπορεί άλλο να περιμένει.

Η υποδοχή του Δημάρχου Ορχομενού ήταν ιδιαίτερα θερμή.
«Καλωσορίζουμε  τον συνάδελφο, προς το παρόν Δήμαρχο Καρπενησίου, έναν νέο άνθρωπο που έχει δώσει άλλον αέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» είπε και ευχήθηκε «Να έχει επιτυχία, γιατί αξίζει ο κόπος επιτέλους η κοινωνία να περάσει σε νέα χέρια ανθρώπων, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν και θα προσφέρουν στον τόπο μας».

Στη διάρκεια της επίσκεψης του στον Ορχομενό, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά, ο κ. Μπακογιάννης περιηγήθηκε στο αρχαιολογικό πάρκο.

Επίσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας» επισκέφτηκε και προσκύνησε στην εκκλησία της Παναγίας της Σκριπούς, η οποία είναι  η παλαιότερη εκκλησία που βρίσκεται στα όρια της περιφέρειας.
Στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην  «ιστορία 6000 χρόνων» που αποτυπώνεται στα ιδιαίτερα αρχαιολογικά μνημεία αλλά και στο αύριο, όπως είπε του Ορχομενού, της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον περιηγήθηκε στις Πηγές των Χαρίτων και τον πρότυπο σταθμό πεστροφοκαλλιέργειας ενώ βρέθηκε και στο κέντρο του Ορχομενού, όπου συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες.


«Ο Ορχομενός είναι σαφές και ορατό, ότι έχει πάρα πολλές δυνατότητες»  ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος θα παρουσιάσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο το πλήρες και κοστολογημένο, ανά νομό σχέδιο ανάπτυξης της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 



















Δείτε το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας ... 


Στη Βοιωτία ο Κώστας Μπακογιάννης by LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: