Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Σφίγγα» για τους Αντιπεριφερειάρχες ο Κ. Μπακογιάννης

Περιοδεία στην Φθιώτιδα πραγματοποίησε την Πέμπτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. Πραγματοποίησε επαφές με εκπροσώπους φορέων και δημόσιους λειτουργούς στο πλαίσιο της κατάρτισης του προγράμματός του για την Περιφέρεια.


Στις 10:00 το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φθιώτιδας, στις 11:00 στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και αμέσως μετά είχε συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.
Η συνάντηση στο ΤΕΕ έγινε σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα ωστόσο δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να βρεθούν αντίπαλοι στις επικείμενες εκλογές αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ.Καραναστάσης θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας με τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου. Ερωτηθείς δεν το διέψευσε και παρέπεμψε για μετά τις αρχαιρεσίες στο ΤΕΕ για την εκλογή του προέδρου.
«Το σωστό ρήμα είναι καταλήγω» απάντησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κληθείς να αποκαλύψει ονόματα στελεχών που θα εντάξει στον συνδυασμό του προσδιορίζοντας τις σχετικές ανακοινώσεις 10 με 15 Μαρτίου.
Ο κύκλος των πρώτων επαφών του Κώστα Μπακογιάννη έκλεισε με την επίσκεψή του στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, στα γραφεία του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 


Μπακογιάννης επίσκεψη στο ΤΕΕ από LAMIASTARGR


Πηγή http://www.lamiastar.gr/index.php/topika-nea/fthiotida/40256-sfigga-gia-tous-antiperifereiarxes-o-k-bakogiannis-video

Δεν υπάρχουν σχόλια: