Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης στο Κέντρο που δημιουργεί στη Λιβαδειά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Μια είδηση που συνδέθηκε με την ξεχωριστή διάκριση
στον Π. Αγνιάδη για το ανθρώπινο πρόσωπο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Με ειδήσεις αλλά και μ` ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον οποίο δεν έλειψε και η …  συγκίνηση, το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει τα βλέμματα της τοπικής κοινωνίας από τη μια και από την άλλη να προσδώσει περισσότερες ελπίδες στους καρκινοπαθείς που περιμένουν ένα Κέντρο αντάξιο των σύγχρονων αναγκών  για την επανόρθωση της υγείας τους και κυρίως την πρόληψη, το οποίο θα στεγαστεί στο κληροδότημα του αείμνηστου Λουκά Δέδε. Η βραδιά αυτή που και φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία συνδέθηκε με την βράβευση του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, εξ` αιτίας της πολύχρονης και πολύπλευρης συνεισφοράς τους απέναντι στις πρωτοβουλίες του υπερδραστήριου Σωματείου.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO HELEN 
- ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 






To στίγμα του, λοιπόν, έδωσε και φέτος το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά με την Πρόεδρο κα Στέλλα Ταπανλή και το Διοικητικό Συμβούλιο να έχουν καταφέρει να συγκινούν κάθε φορά σχεδόν σύσσωμη την τοπική κοινωνία.
Η αίθουσα των εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας είχε από νωρίς γεμίσει ασφυκτικά σ` ένα κάλεσμα για την κοπή της βασιλόπιτας του 2014, τα οποίο όμως, συμπεριελάμβανε και μια σειρά από παράλληλα δρώμενα.  Η κα Ταπανλή άνοιξε την βραδιά με τις σχετικές ανακοινώσεις για την έναρξη των εργασιών στο Κληροδότημα Δέδε και ευχαρίστησε όλους για την συμβολή τους στον κοινό αγώνα για την ανακαίνιση του.  Κι` ανάμεσα σ` αυτούς, ξεχωριστή ήταν η βράβευση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο πρόσωπο του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, του Προέδρου που έχει καταφέρει πέρα από το επιχειρηματικό πνεύμα, να κυριαρχεί και η ανθρωπιά ανάμεσα στις αποφάσεις τους. Γι` αυτή τους την πολύχρονη στήριξη, η κα Ταπανλή βράβευσε τον κ. Αγνιάδη, «στολίζοντάς» τον ακόμη με πολλά πολλά κολακευτικά σχόλια και για την …. δική του ανθρωπιά!
Στην συνέχεια, το λόγο πήρε για μια μεστή ομιλία η Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών κα  Φωτεινή Τσαλίκογλου και θέμα «Ψυχική ανθεκτικότητα μέσα στις κρίσεις».
Ακολούθως, παίχτηκε ένα  απόσπασμα από θεατρικό έργο «Τα Παιδιά της ανάγκης» της Μαρίας Τσιούμα,  με την βραβευμένη ομάδα μαθητών του Α' Λυκείου  και πρωταγωνιστή τον κ. Γιώργο Αγραφιώτη.
Η βραδιά έκλεισε μ` ένα μουσικό σεργιάνι στο πεντάγραμμο από τον καλλιτέχνη κ. Βασίλη Λέκκα , τον οποίο συνόδευσε στο πιάνο ο κ. Γιώργος Σαλτάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: