Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δ. Κουτσούμπας: «Όχι» στον νέο διπολισμό

Kάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και στήριξης της λαϊκής συμμαχίας απηύθυνε σε πολιτική ομιλία από την Αλεξανδρούπολη ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, επαναλαμβάνοντας πως ο πραγματικός αντίπαλος, είναι η εξουσία των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για άλλη μία φορά για σκηνικό αποπροσανατολιστικής αντιπαράθεσης και νέου διπολισμού που προσπαθούν να διαμορφώσουν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν τα επιλύσουν τα οξυμμένα προβλήματα, όπως η ανεργία που στους νέους αγγίζει το 60%.
Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κατηγόρησε ειδικότερα το ΣΥΡΙΖΑ διότι όπως είπε, «η κριτική του στην κυβέρνηση γίνεται από την ίδια αφετηρία. Όταν μιλάνε για ανάκαμψη εννοούν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Την καπιταλιστική ανάπτυξη, τις καπιταλιστικές επενδύσεις», για να προσθέσει πως «εάν η ΝΔ μιλάει ξεκάθαρα για ιδιωτικοποιήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ για συμπράξεις του - ούτως ή άλλως εμπορευματοποιημένου δημοσίου τομέα - με ιδιώτες η ουσία δεν αλλάζει. Και ποια είναι η ουσία; Ότι οι επενδύσεις γίνονται για το κέρδος και αυτό το κέρδος βγαίνει μέσα από το ξεζούμισμα του λαού». Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: