Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας - Το 1ο βραβείο στο «Θα σ’ αρνηθώ» του Κώστα Μάρκου

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, στη πόλη της Στυλίδας πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας στο κτίριο του ΟΣΚ (Πάρκο του Λαού). 
 
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έφτασαν στη τελική φάση ήταν και το τραγούδι «Θα σ’ αρνηθώ» με στίχους του Κώστα Μάρκου, μουσική επιμέλεια της Ελευθερίας Σωτηροπούλου και ερμηνείας της Τερέζας Χαρανιά, όπου κατέκτησε το 1ο βραβείο του Φεστιβάλ (βραβείο Γιώργου Περεντάκου), κερδίζοντας την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου δωρεάν από τη δισκογραφική εταιρία Free Voice Records!
 

Το 2ο και 3ο βραβείο πήραν τα τραγούδια «Στο ρυθμό της μουσικής» και «Ήλιος που ‘σβεισε ένα δείλι» αντιστοίχως.

Φωτογραφία από τη στιγμή της βράβευσης,
από τους Ερωφίλη και Γιώργο Γκλάβα.
Ήταν μια μουσική πανδαισία σε έναν άρτια διοργανωμένο χώρο, με αξιόλογη κριτική επιτροπή (Ερωφίλη, Πάνος Φαλάρας, Απόστολος Καλτσάς, Γιώργος Γκλάβας και Αυγέρης Τσιρώνης) καθώς και αξιόλογες ερμηνείες από καταξιωμένους μουσικούς και στιχουργούς.  
Αξίζει να τονιστεί πως, πολλοί από τους συμμετέχοντες βρίσκονταν για πρώτη τους φορά σε Φεστιβάλ Πανελλαδικής εμβέλειας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, είναι πλέον επιτακτική τέτοιου είδους διοργάνωση, όχι μόνο για να ξεφεύγει ο καθένας μας από τα καθημερινά του προβλήματα, αλλά για να αναγνωρίζονται οι νέοι μουσικοί καλλιτέχνες στο δύσκολο ελληνικό μουσικό στερέωμα.
Απολαύστε το τραγούδι «Θα σ’ αρνηθώ» που κέρδισε το 1ο βραβείο….



Πηγή http://lokrisnews.blogspot.gr/2013/09/2-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: