Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στηρίζουμε τον 1ο «Τροφώνιο» Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

hmiΤην Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς , σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων, πραγματοποιούν τον 1ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, (ώρα έναρξης 9:30 π.μ.), με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο).
Εκτός από τον ημιμαραθώνιο δρόμο 21.100 μ. ανδρών-γυναικών, θα πραγματοποιηθούν και αγώνες 5.000 μ. ανδρών-γυναικών και μαθητών-τριών Λυκείων, 1.000 μ. μαθητών-τριών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, καθώς και 600 μ. για αθλητές-τριες Special Olympics.
Το βράδυ της Δευτέρας  τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου  παρουσιάζοντας τη φιλόδοξη αυτή διοργάνωση και καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν.
Ο επίτιμος πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης,τόνισε πως η πόλη της Λιβαδειάς  θα είναι το κέντρο της εκδήλωσης, έστειλε το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, δήμαρχος Λεβαδέων, Νίκος Παπαγγελής σημείωσε ότι ο ημιμαραθώνιος περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Τροφωνίων φέρνοντας τη Λιβαδειά στο επίκεντρο και συνεχάρη τον ΑΚΟΛ, τους φορείς και όλους τους εθελοντές  της διοργάνωσης.
Από την πλευρά της  η αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, πρόεδρος του Α.Κ.Ο.Λ., Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, μίλησε για ένα φιλόδοξο σχέδιο προβολής της Λιβαδειάς μέσω του αθλητισμού και της συμμετοχής των πολιτών.

Όπως είπε  «οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα είναι μαραθώνιοι και ημιμαρθώνιοι, γιατί όχι και εμείς;. Πρώτος στόχος είναι να μάθουν οι δημότες να αθλούνται. Δεύτερος στόχος είναι να έρθει κόσμος στην πόλη μας».

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://imimarathonios.akol.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: