Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Καύσωνας με συννεφιά και βροχές στα ορεινά της χώρας

Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος, αφού σήμερα Τετάρτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο προβλέπεται συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και πιθανές καταιγίδες στα ορεινά.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα και πρόσκαιρες καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά της Θράκης όπου πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στην Ήπειρο καθώς και στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς, όπου πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή: Καύσωνας με συννεφιά και βροχές στα ορεινά της χώρας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/119740#ixzz2dFCLiFjO

Δεν υπάρχουν σχόλια: