Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δηλώστε συμμετοχές για το OUTDOOR FITNESS WORKOUT στην Αρβανίτσα που οργανώνουν οι Ορχομένιοι γυμναστές Νώντας Κώνστας και Παναγιώτης Τσάπρας!

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 άρχισε να εμφανίζεται στο εξωτερικό ένα νέο είδος γυμναστικής, το OUTDOOR FITNESS WORKOUT, δηλαδή γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους. Στην Ελλάδα πρώτη η ομάδα μας ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες εκγύμνασης σε μικρές ομάδες σε εξωτερικούς χώρους, σε πάρκα, σε άλση, σε χώρους πρασίνου και σε πολλά άλλα μέρη σε ολόκληρη την Αττική.
To www.fitstudio.gr είναι ένας ιστότοπος που αφορά το fitness, τη διατροφή, την ευεξία, την καλή ποιότητα ζωής και έχει ενημερωτικό χαρακτήρα για όσα έχουν σχέση με την σωματική και ψυχική ισορρόπηση του ανθρώπου μέσω της γυμναστικής.
To fitstudio σκοπεύει να διοργανώσει το πρώτο OUTDOOR FITNESS WORKOUT EVENT εκτός Αττικής, στο οροπέδιο της Αρβανίτσας, στο όρος Ελικώνα στη Βοιωτία, στις 16 Ιουνίου 2013

To κόστος συμμετοχής είναι στα 3 ευρώ και στην τιμή θα περιλαμβάνεται η μετακίνηση από και προς την Αρβανίτσα από Ορχομενό και Λιβαδειά καθώς και η συμμετοχή στο 3 ωρο πρόγραμμα γυμναστικής. 

Διοργανωτές είναι η ομάδα του Fitstudio. Πληροφορίες στο www.fitstudio.gr. Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977903381, 6947332046 ή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής http://www.fitstudio.gr/cms.asp?id=69
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: