Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ στέλνει επιστολή στον Στουρνάρα για το ΔΟΥ Θηβών…

ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Κο Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


 Θέμα: «Κατάργηση ΔΟΥ Θηβών».

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, εκφράζει την έντονη αντίδραση της Διοίκησης και των εργαζομένων της περιοχής του, με την απόφαση της  κυβέρνησης  για την κατάργηση των τμημάτων της ΔΟΥ Θήβας,  παρόλο τις συνεχιζόμενες υποσχέσεις των Υπουργών επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την μη κατάργηση και  μετακίνηση των υπηρεσιών .

Μετά την δημοσιοποίηση  της απόφασης της κυβέρνησης δια μέσω διαδικτύου για την μεταφορά των δύο τμημάτων ( δικαστικού και εσόδων) από 1/7/2013  στην ΔΟΥ Λειβαδιάς  υποβαθμίζεται  για ακόμη μια φορά την πόλη μας και την περιοχή μας, που θα έχει ως αποτέλεσμα  την ταλαιπωρία των πολιτών, την αύξηση του δείκτη ανεργίας λόγω των απολύσεων των υπαλλήλων αλλά και τον μαρασμό της πόλης μας.

Σημειώνουμε, ότι σας γνωστοποιούμε για ακόμη μια φορά ότι  η ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ καλύπτει και εξυπηρετεί 56 πόλεις και χωριά με πληθυσμό άνω των 69.650 κατοίκων.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες Βιομηχανικές ζώνες της χώρας.
Είναι Αγροτική περιοχή, έχει αυξημένο αριθμό καταστημάτων και μικροεπιχειρήσεων παρόλο των τελευταίων οικονομικών συγκυριών που διανύει η  χώρα μας.

Βάση των παραπάνω δεν δύναται να εξυπηρετηθούν οι βιομηχανίες και οι πολίτες της περιοχής από την ΔΟΥ της Λειβαδιάς ή από τα ΚΕΠ.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη  το έγγραφό μας, και το εξετάσετε με γνώμονα την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των πολιτών προς όφελος του κράτους.




                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙO

Δεν υπάρχουν σχόλια: