Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το μεγαλύτερο έργο στον κόσμο σε αγροκτήματα εναλλακτικής βιοκαλλιέργειας ροδιάς στην Βοιωτία!!!

Το μεγαλύτερο έργο στον κόσμο σε αγροκτήματα εναλλακτικής βιοκαλλιέργειας ροδιάς στην ΒοιωτίαΟ όμιλος «Μπίμπας Investing Group» αναπτύσσει ένα νέο γιγαντιαίο έργο βιοκαλλιεργειών, δημιουργώντας το μεγαλύτερο έργο στον κόσμο σε αγροκτήματα εναλλακτικής βιοκαλλιέργειας ροδιάς στην Βοιωτία σε εκτάσεις 10.000 στρεμμάτων, οι οποίες θα καλλιεργηθούν με την καινοτόμο μέθοδο συμμετοχής - συνεκμετάλλευσης - συμπαραγωγής.

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά ο Όμιλος η αξία των υψηλής παραγωγικότητας αγροκτημάτων είναι 20.000.000€ και θα αποφέρουν έσοδα κατ’ έτος πλέον των 10.000.000€ (απόδοση κατ’έτος 2.000 €/στρέμμα), ενώ οι επενδυτές μέτοχοι γίνονται ιδιοκτήτες γης για πάντα με 2.000€ ανα στρέμμα.
«Η περιοχή της Βοιωτίας έχει επιλεγεί ως η καταλληλότερη στον κόσμο με μέγιστη και μακροχρόνια απόδοση. Τυγχάνει υψηλών επιδοτήσεων, με εξασφαλισμένες εξαγωγές της παραγωγής σε Βόρεια Ευρώπη, Καναδά και Η.Π.Α.
Επενδύοντας στην έρευνα και στη τεχνολογική εξέλιξη με ρηξικέλευθες μεθόδους, δημιουργείται καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας ροδιού προσφέροντας στην παγκόσμια αγορά του κόκκινου χρυσού την πρώτη ύλη για την παραγωγή μιας σειράς 475 διαφορετικών προϊόντων υψηλής προστιθεμένης αξίας (φρέσκα ρόδια, φυσικό χυμό, τρόφιμα, ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά κ.α.)»
, αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου
Οι επενδυτές γίνονται ιδιοκτήτες καλλιεργήσιμης γης υψηλής παραγωγικότητας
Επίσης σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Ομίλου οι εναλλακτικές βιολογικές καλλιέργειες με την πρωτοποριακή μέθοδο συμμετοχής – συνεκμετάλλευσης – συμπαραγωγής εφαρμόζεται από τον όμιλο Mpimpas Group INVESTING μέσω εξειδικευμένων επιδοτούμενων προγραμμάτων του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Τον σχεδιασμό υλοποίησης των έργων αυτών έχει αναλάβει ειδική ομάδα του ομίλου στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, που αποτελείται από περιβαλλοντολόγους, γεωπόνους, οικονομολόγους, αναλυτές κ.λ.π., με στόχο να επιταχύνονται βέλτιστα τα αποτελέσματα των καλλιεργειών. Πηγή 
http://www.greekfood.tv/megalytero-ergo-ston-kosmo-agroktimata-enallaktikis-a-3399.html?category_id=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: