Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Καλό καλοκαίρι" μας ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης των ΑΜΕΑ Λιβαδειάς!

Με μια όμορφη, πολύπλευρη αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματική γιορτή, τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας που φιλοξενούνται στο Πέρα Χωριό της Λιβαδειάς με την συμπαράσταση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου μας ευχήθηκαν  το απόγευμα της Παρασκευής … «καλό καλοκαίρι»! Μαζί με εμάς όμως αποχαιρέτισαν την Ana και την Christiana, τις δύο Πορτογαλέζες εθελόντριες που για περίπου ένα χρόνο δούλεψαν μαζί με την Διευθύντρια του Κέντρου κα Αλεξάνδρα Ζάνταλη σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής εκπαίδευσης .



Παρόντες στην εκδήλωσή τους αυτή ήταν πολλά πρόσωπα και από τη δημόσια ζωή της περιοχής που στηρίζουν το έργο που επί σειρά ετών συντελείται στο Κέντρο αυτό ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της κας Ελένης Παπαχαραλάμπους από την πόλη της Λιβαδειάς που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του γνωστού πολυκαταστήματος προσέφερε χρήσιμα δώρα για όλους.
Ας ακούσουμε το μήνυμα που έστειλε προς όλους ο Σεβασμιότατος κκ. Γεώργιος…
Αλλά και η κα Ελένη Παπαχαραλάμπους που στηρίζει – μεταξύ άλλων χορηγών – το έργο του Κέντρου Διημέρευσης των ΑΜΕΑ Λιβαδειάς.

Η επιχειρηματίας κα Ελένη Παπαχαραλάμπους με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν. Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, ο οποίος της εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την κοινωνική τους υπευθυνότητα και δη απέναντι στα παιδιά της επ. Λιβαδειάς 

Το ORCHOMENOS PRESS θέλει να εκφράσει δημόσια την υποστήριξή του προς το έργο της κας Ζάνταλη και των συνεργατών της, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές δομές και όχι μόνο ισοπεδώνονται με αριθμούς και οικονομικούς στόχους, ξεχνώντας πως πίσω απ` όλα αυτά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: