Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κρατήστε θέσεις για τη συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά των Δελφών...

Σας ενημερώνουμε ότι η Ι’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, διοργανώνει μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος συναυλία στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και συγκεκριμένα στη Ρωμαϊκή Αγορά, το Σάββατο 13 Ιουλίου το βράδυ. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Art Campus-Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής.Κορυφαία μουσική στιγμή της συναυλίας θα είναι η εμφάνιση του διάσημου Έλληνα πιανίστα Χάρη Δημαρά και της σπουδαίας σοπράνο Marlis Petersen.
Η Ι’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με μεγάλη χαρά θα υποδεχθεί στη Ρωμαϊκή Αγορά των Δελφών όλους τους νέους ταλαντούχους μουσικούς που είναι η ελπίδα για τη συνέχιση και το μέλλον του πολιτισμού στη χώρα μας και είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την συμμετοχή και την εμφάνιση όλων των σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων που θα συμπράξουν μαζί τους.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.Η είσοδος θα είναι δωρεάν μετά από έγκαιρη κράτηση θέσεων (2265082313 / 82346)

Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη της Εφορείας
Αθανασία Ψάλτη



Δεν υπάρχουν σχόλια: