Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν τελείωσε, ο Καρατζαφέρης δεν «πέθανε». Άργησαν αλλά το κατάλαβαν.



   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρ όλες τις αμέτρητες διαψεύσεις από τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη , αδιόρθωτο το παλαιοκομματικό κατεστημένο και τα παπαγαλάκια του εξακολουθούν να δημιουργούν και να διοχετεύουν στον Ελληνικό λαό σενάρια συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ. με την κυβέρνηση. Ξαφνικά ο «τελειωμένος» ΛΑ.Ο.Σ. και ο «πεθαμένος» πολιτικά Γ. Καρατζαφέρης έγιναν περιζήτητοι!!!.... Ίσως οι συγκεντρώσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στην επαρχία ή η τεράστια ακροαματικότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ τους τρόμαξαν ή τους ξύπνησαν . Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν τελείωσε, ο Καρατζαφέρης δεν «πέθανε». Άργησαν αλλά το κατάλαβαν.
Όμως πρέπει να καταλάβουν κάτι ακόμα , ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν με όποια πολιτική δύναμη θα υπηρετεί το μνημόνιο, δεν πρόκειται ποτέ να συνεργασθεί με οποιονδήποτε θα δέχεται το «Ευρώ πάση θυσία» . Και βέβαια ποιος μπορεί να διανοηθεί τον ΛΑ.Ο.Σ. να συνεργάζεται με κάποιο κόμμα ή κάποια κυβέρνηση που θα υπογράψουν και θα δεχθούν το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, που θα δεχθούν την Τουρκία στην ΕΕ που θα προστατεύουν τους λαθρομετανάστες και θα διώκουν τους Έλληνες που υποφέρουν και αγανακτούν από την παρουσία των λαθρομεταναστών.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι πρόθυμος , το έχει δηλώσει και το επιδιώκει, να συνεργασθεί, ακόμη και αύριο, με όποιον εκφράζει και υπηρετεί σωστές εθνικές πατριωτικές θέσεις. Δεν έχουμε ταμπού δεν έχουμε προσωπικές αντιπαλότητες, έχουμε όμως κάποιες απαρέγκλιτες εθνικές, θρησκευτικές, κοινωνικές, οικονομικές θέσεις. Επάνω σ’ αυτές και με βάση αυτές κάθε προσφορά και κάθε συνεργασία , για το καλό της πατρίδας δεκτή.



ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
                               Ν.Ε ΒΟΙΩΤΙΑΣ



ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6940536969

Δεν υπάρχουν σχόλια: