Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων» : Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 έως & το Σάββατο 29/6/2013 στο Σύνταγμα με πρωτοβουλία της ΠΑΣΕΓΕΣ

 Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας (Λιβαδειά) όσον αφορά την ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ με τίτλο: «Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων» που θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς (ΕΑΣ) και Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Γιώργος Ανέστης.



Παράλληλα, έγινε  παρουσίαση – συζήτηση με εισηγητή τον κο Κυριάκο Μαρουλάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας επικοινωνίας Fresscomm με θέμα: «Η Εμπορική Έκθεση ως μέσο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας σε περιόδους οικονομικής κρίσης».


Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες αλλά και εκπροσώπους φορές της  περιοχής, όπως εκ μέρους του επιχειρηματικού κόσμου από τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, ο οποίος και συνεχάρη την ΠΑΣΕΓΕΣ και προσωπικά τον Βοιωτό κ. Ανέστη για την εξωστρέφεια που προσφέρει στους παραγωγούς – επιχειρηματίες και μεταποιητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Έκθεση διοργανώνεται από την ΠΑΣΕΓΕΣ και θα διαρκέσει από Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 έως & το Σάββατο 29/6/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: