Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στην « 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ » συμμετέχουν την Πέμπτη το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και ΘΗΒΑΣ

       Το    Διοικητικό  Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σε έκτακτη Συνεδρίασή του αποφάσισε τη συμμετοχή  στην 24ωρη Γενική Απεργία, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.  για αύριο Πέμπτη 13/6/2013 και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11 π.μ. στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή.
  Για την μεταφορά των εργαζομένων της Επαρχίας μας  στην Αθήνα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, ώρα 9.00΄το πρωί.
 Επίσης  αύριο 13/6/2013 θα πραγματοποιηθεί Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς , ώρα 8.00΄το βράδυ.


                                          Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η τρικομματική Κυβέρνηση της μνημονιακής υποταγής και του αυταρχισμού προχώρησε ακόμα ένα βήμα παραπέρα στις αντιδημοκρατικές της επιλογές.
Η πρωτοφανής αυταρχική και αντισυνταγματική αιφνίδια απόφαση να κλείσει μέσα σε μια νύχτα την ΕΡΤ, να κατεβάσει τους πομπούς και να απολύσει τους 2.500 εργαζομένους της, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Η ΕΡΤ δεν αποτελεί κομματικό λάφυρο στα χέρια καμιάς κυβέρνησης,  που μονομερώς αποφασίζει  και επιβάλλει το κλείσιμό της. Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό και υπάγεται στις γενικές αρχές της κοινωνικής υπηρεσίας και του δημοσίου λόγου,  προωθώντας τις δημοκρατικές αρχές της ισότητας στην πρόσβαση, της πολυφωνίας και της ενημέρωσης, κάτω από την ασπίδα της ανωνύμου εταιρείας Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.  
Είναι η μόνη ανεξάρτητη και δημόσια φωνή και επιβάλλεται να παραμείνει δημόσια, ανεξάρτητη αποκομματικοποιημένη και υπόλογη μόνο στον Έλληνα  φορολογούμενο.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θήβας καταδικάζει την αιφνιδιαστική και μονομερή απόφαση της κυβέρνησης και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων.
Αγωνιζόμαστε  μαζί με τους εργαζόμενους  της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για να παραμείνει ανοιχτή, είμαστε  ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων που θέλουν να φιμώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια αντικειμενικής ενημέρωσης .
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμμετέχει  στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 13-6-2013, ημέρα Πέμπτη και καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας να συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργία  και στο συλλαλητήριο στις 11:00 π.μ. στο Ραδιομέγαρο .
Καλούμε την κυβέρνηση να αναιρέσει το έγκλημα κατά της ΕΡΤ και τα πολιτικά κόμματα να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να ακυρωθεί το κυβερνητικό πραξικόπημα.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: