Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το 1ο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό φεστιβάλ Λιβαδειάς ευχαριστεί και ενημερώνει πως στο ισόγειο του Νερόμυλου συνεχίζεται η έκθεση γελοιογραφίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 17/6/2013

Το 1ο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό φεστιβάλ Λιβαδειάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Κρύα.  Ο φασιστικός τρόπος κλεισίματος της ΕΡΤ από την Κυβέρνηση και η παράδοση της ενημέρωσης στους μεγαλοεργολάβους με την απροκάλυπτη στήριξη της Χρυσής Αυγής, έχουν κινητοποιήσει ένα μεγάλο κύμα αντίδρασης των πολιτών που εκφράστηκε και στην πόλη μας με την μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αλλά και στο φεστιβάλ.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όσες και όσους βοήθησαν και συμμετείχαν και τους καλούμε να συνεχίσουμε σε ακόμη πιο μαζικές και ουσιαστικές δράσεις αντίστασης στον κοινωνικό μεσαίωνα που μας βυθίζουν. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την χορωδία Λιβαδειάς «Έρκυνα» για την αυθόρμητη και συγκινητική συμμετοχή της καθώς και τα μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα για τη μαγική βραδιά. Σε όσους και όσες ενδιαφέρονται θυμίζουμε την επόμενη μας συνέλευση, που αποτελεί έναν ανοιχτό δημοκρατικό χώρο συνάντησης, έκφρασης και δημιουργίας, την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 9.30 στην Κρύα, στο Νερόμυλο (στο χώρο της έκθεσης γελοιογραφίας).

Αντιφασιστική Αντιρατσιστική κίνηση πολιτών Λιβαδειάς



·                     Στο ισόγειο του Νερόμυλου συνεχίζεται η έκθεση γελοιογραφίας με εξαιρετικές συμμετοχές από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά 7-10 μ.μ. μέχρι 20/6.

·                     Τα έσοδα-έξοδα του φεστιβάλ θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο μας antifasistikilivadeias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: