Τρίτη 16 Απριλίου 2013

UPDATE: Η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Κασιμάτη θα ψαλεί αύριο στις 3.30 μετά το μεσημέρι στο Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά



Picture 0 for Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κασιμάτης
Πέθανε σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιώργος Κασιμάτης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 3.30 μετά το μεσημέρι, στο Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Ο Γιώργος Κασιμάτης εκλεγόταν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά από το 1987, ενώ επί 12 χρόνια εκλεγόταν και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.
Σε ψήφισμά του η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων αναγνωρίζει την πολυετή προσφορά του για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του επιμελητηριακού θεσμού. Αποφάσισε να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα γραφεία της Ένωσης και να αργήσουν οι υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της κηδείας, στην οποία θα παραστούν τα μέλη της.
Επίσης, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Άρτα. Πηγή http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=132330

Δεν υπάρχουν σχόλια: