Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το ποδόσφαιρο και πάλι στέλνει μήνυμα ανθρωπιάς!




Σε συνέχεια της πρώτης και αντίστοιχης πρωτοβουλίας που έλαβε το ΔΣ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (Α.Ε.Ο) το περασμένο φθινόπωρο - ευαισθητοποιημένοι για την οικονομική κατάσταση των σχολικών μονάδων της πόλης και την άμεση ανάγκη για πετρέλαιο, προσκάλεσαν σ` ένα φιλικό αγώνα τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Σχεδόν έξι μήνες μετά επιθυμούν να επανευαισθητοποιήσουν  την τοπική μας κοινωνία και προσκαλούν εκ νέου Παλαίμαχους μια αντίστοιχα μεγάλης και ιστορική ομάδας, της Α.Ε.Κ.
Ο σκοπός και αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα ουσιαστικός και άμεσος, αφού τα χρήματα των εισιτηρίων θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών του Ορχομενού καθώς και για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων της πόλης μας.
«Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναεμπνευστούμε μια τέτοια πρωτοβουλία. Όμως, μέχρι τότε θέλω να καλέσω για άλλη μια φορά τον κόσμο της περιοχής μας να υποστηρίξει την πρωτοβουλία μας αυτή που στόχο έχει να μην μείνει κανένας πεινασμένος έστω τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα» δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο. κ. Διονύσης Φαραντόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως Χορηγός του αγώνα είναι η Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ».

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΎ
ΩΡΑ 4.30 Μ.Μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: