Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Συμπαράσταση από το ΕΣΥΝ Ν. Βοιωτίας στους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ

Ως Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) παράρτημα Νομού Βοιωτίας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ που αγωνίζονται για τη διατήρηση των προγραμμάτων του Οργανισμού και το δικαίωμά τους στη συλλογική διαπραγμάτευση και την υπογραφή ΣΣΕ.
Η πολιτική της υποχρηματοδότησης της κυβέρνησης με τον προϋπολογισμό του Οργανισμού να μην καλύπτει ούτε τα στοιχειώδη, συμπαρασύρει μαζί με τους εργαζόμενους και τους 8.500 χρήστες που συμμετέχουν στα προγράμματά του. Έτσι, υλοποιείται η στόχευση να μπουν στον τομέα των υποκαταστάτων – ακόμα και των στεγνών προγραμμάτων – μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, επιχειρηματίες οι οποίοι επιδιώκουν να κερδίσουν από τις εργατικές λαϊκές οικογένειες που παλεύουν να σώσουν τα παιδιά τους.
Καταγγέλουμε αυτή την πολιτική που απ` τη μια εξαθλιώνει τους εργαζόμενους κι απ` την άλλη χτυπάει κάθε προσπάθεια να σωθεί η νεολαία από τους κινδύνους της τοξικοεξάρτησης που σε συνθήκες κρίσης αυξάνουν. Αντιστεκόμαστε σ` αυτούς που θέλουν τους νέους εξαρτημένους κι αποβλακωμένους ώστε να μην αποφασίσουν να παλέψουν τις συνέπειες της κρίσης και πάνω απ’ όλα για το μέλλον τους.
10/4/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: