Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο κ. Παπαγγελής ας κοιμηθεί όπως έστρωσε... σχολιάζει με νόημα η Δημοτική Ομάδα του Συνδυασμού του κ. Δ. Τσιφή


  Λιβαδειά  3-4-2013


    Με έκπληξη παρακολουθεί ο Συνδυασμός μας την πλήρη γελοιοποίηση του μόνου πολιτικού όπλου που είχε το Δημοτικό Συμβούλιο και το παρέδωσε στον Δήμαρχο.
Την παραίτησή του!!
Όλοι μας από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα κάταργησης της Πανεπιστημιακής Σχολής,  θέσαμε χωρίς όρους στην διάθεση του Δημάρχου τις παραιτήσεις μας και ζητήσαμε  την άμεση χρήση των από αυτόν.
Ο Δήμαρχος όμως ακολουθώντας παρελκυστική πολιτική, δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτό το όπλο, αλλά προσπάθησε μέσω άλλων τακτικών να φέρει  αποτελέσμα, αποσκοπώντας στην δική του προβολή. Οι τακτικές αυτές,  τις οποίες πολλές φορές καταγγείλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ήταν αναμενόμενο, απέτυχαν όλες.  Είναι γνωστό σε όλους ότι εάν φέρεις όπλο πρέπει να το χρησιμοποιείς. Αν το περιφέρεις και το επιδεικνύεις μόνο, τότε το πιθανότερο είναι να πάθεις ότι έπαθε η χώρα μας από το περίστροφο που έβαλε ο πρώην Πρωθυπουργός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Ετσι ο κ. Παπαγγελής με συνεχείς ατυχείς δηλώσεις μετέτρεψε το πρόβλημα της Πόλης μας σε προσωπικό του πρόβλημα, τονίζοντας διαρκώς ότι  αυτός  μόνο  “φοράει  παντελόνια” και διάφορα άλλα φαιδρά. Η άσκοπη  απειλή παραίτησης ενώ τα πάντα έχουν συντελεσθεί,  μόνο τον ίδιο απασχολεί πλέον.
Εν τω μεταξύ ο Δήμος έχει περιέλθει σε κατάσταση ακυβερνησίας λόγω της αβεβαιότητας και  κανείς δεν ασχολείται  τα τρέχοντα  προβλήματα της Πόλης.
Επειδή ο Δήμος Λιβαδειάς ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι Πανεπιστήμιακη Σχολή, πρέπει να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της  αναπτυξής του και της  επιβίωσής του στα δύσκολα χρόνια που έχουμε μπροστά μας.
Επειδή ο Δήμαρχος δεν φαίνεται ικανός να χειριστεί το  όπλο που του παραδώσαμε, το παίρνουμε πίσω.
Ανακαλούμε τις παραιτήσεις μας και καλούμε και τους υπολοίπους  Δημοτικούς Συμβούλους να πράξουν το ίδιο.
Ο κ. Παπαγγελής ας κοιμηθεί όπως έστρωσε.


Η Δημοτική Ομάδα του Συνδυασμού
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ, 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΑΛΙΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: