Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Με τον νέο Αστυνομικό Δ.ντη Βοιωτίας συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας


                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο νέος Αστυνομικός Δ.ντης Βοιωτίας
 κ. Στέφανος Λουλακούδης 

   Την 08/04/2013 στην Α.Δ.Βοιωτίας, έλαβε χώρα εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. της Ενώσεώς μας με το νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας Αστυνομικό Διευθυντή κ.  ΛΟΥΛΑΚΟΥΔΗ Στέφανο, τον οποίο η Ένωση μας καλωσόρισε και συνεχάρη για την προαγωγή και τοποθέτησή του στην Α.Δ. Βοιωτίας.
   Εκ μέρους του Δ.Σ. αναφέρθηκαν θέματα και προβλήματα που  απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Α.Δ. Βοιωτίας, για τα οποία υπήρξε η δέσμευση του κ. Δ/ντη, ότι σε κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και ενότητας, θα καταβληθεί  κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα συμβάλλουν στην εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών της Διευθύνσεως χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα των συναδέλφων.
   Η Ε.Α.Υ. Βοιωτίας θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων, τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όπως μέχρι τώρα πράττει με παρεμβάσεις, προτάσεις και τοποθετήσεις.
Αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και μέσα από την συναδελφικότητα και την μεταξύ μας αλληλεγγύη, θα πετύχουμε την εκπλήρωση της αποστολής μας, που είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. Δεν ξεχνάμε ότι αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, την οποία υπηρετούμε και προστατεύουμε.
                         

          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια: