Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ξεκίνησε η παροχή βοήθειας από τους Παλαιμάχους της ΑΕΟ σε άπορες οικογένειας της πόλης μας

ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ Α.ΕΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑΝ(ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 5-3) ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΝΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΙΠΗΣ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπηυε διαχειριστη της ιστοσελιδας. καταρχην συγχαρητηρια για το μεγαλο εργο σου οσον αφορα την ενημερωση της τοπικης κοινωνιας μεσω αυτου του site.εχω ομως μια απορια, συχνα ακουω βραβευσεις διαφορων που εχουν προσφερει στο τοπο μας η ανθρωπων που καταγονται απο τον ορχομενο και δικαιολογημενα μπορω να πω. αυτο το τεραστιας σημασιας εργο που παραγουν αυτοι οι ανθρωποι ποιος το αναγνωριζει αραγε????

Το καθημερινό βήμα της πόλης μας! είπε...

Καλημέρα και ευχαριστώ για την προτροπή να λάβετε κάποια απάντηση από μένα. Προφανώς το ερώτημά σας είναι ρητορικό και η απάντηση θεωρώ πως θα δοθεί με το ... χρόνο! Δεν είναι σωστό να τους βάζουμε όλους σ` ένα τσουβάλι... Προφανώς κάτι προσφέρουν αυτοί που βραβεύονται ή κάτι έχουν προσφέρει, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι που αθόρυβα βοηθούν όχι μόνο τώρα, πάντοτε. Για όλους θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή. Εύχομαι να σας κάλυψα...