Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μια ακόμη συνάντηση για το «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού» πραγματοποίησε ο Δήμος Ορχομενού


Μια ακόμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Πολιτισμου με πρωτοβουλία του Δήμου Ορχομενού και με στόχο την συζήτηση λεπτομερειών που αφορά την πορεία του συλλογικού μας οράματος για την υλοποίηση του «Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού».
Έχοντας πλέον ολοκληρώσει και τυπικά την α` φάση του πάρκου, καθ` όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της β` και τελευταίας φάσης του πολυετούς αυτού ονείρου της τοπικής μας κοινωνίας, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης και εκ μέρους της Μειοψηφίας ο κ. Λάμπρος Ρόδης θέλησαν να ξεκαθαρίσουν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟ όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες, τις οποίες παρουσίασαν στην ευγενέστατη κα Νικολέττα Βαλάκου, Διευθύντρια Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ όπου μαζί με την κα Ευγενία Γερούση, Διευθύντρια Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ,   θα ενημερώσουν στη συνέχεια την κα Λίνα Μενδώνη για τα αιτήματά μας.
«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Σταθά, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ του Νομού μας για την συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης…» σχολίασε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού στο τέλος της συνάντησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: