Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δωρεάν συμμετοχή στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας



  Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την διοίκηση της Π.Ε.Λ., προγραμματίζουν την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από 18/5/2013 μέχρι 26/5/2013.
Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας έχει καθιερωθεί σαν τόπος συνάντησης παραγωγών γεωργικών και άλλων προϊόντων, βιοτεχνών, εμπόρων, βιομηχάνων και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του παραγωγικού κόσμου της περιφέρειας.
Ειδικά, στην περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, που διέρχεται η χώρα μας, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εναρμόνισης των τοπικών επιχειρήσεων με τους σύγχρονους τρόπους προώθησης προϊόντων και η υιοθέτηση ενεργειών, που συμβάλουν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους.
Στο πλαίσιο αυτό, θα δοθεί η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των βοιωτικών επιχειρήσεων στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο του Γ΄κτιριου, όπου θα παραχωρηθούν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, με στόχο την προβολή των τοπικών προιοντων της περιφερειας μας.
Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στις επιχειρήσεις, που παράγουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα  καθώς και στις μεταποιητικές επιχειρήσεις, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα προβολής τουριστικών, πολιτιστικών πόρων και εναλλακτικού τουρισμού.
Αιτήσεις συμμετοχής των μελών μας, θα γίνονται δεκτές στο Επιμελητήριο Βοιωτίας,  
έως 22/4/2013.
(Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347,
 e-mail: epimviot@otenet.gr).



Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: