Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΠΟΥΔΗ στη Λιβαδειά δέχεται αιτήσεις από νέους ανέργους έως 29 ετών!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΈΩΣ 29 ΕΤΩΝ
 ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΠΟΥΔΗ  στο πλαίσιο της προκήρυξης του προγράμματος                                                      «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για νέους άνεργους έως 29 ετών» που επιδοτείται από το Eπιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, με την συγχρηματοδότηση του Ε.Κ.Τ., καλεί νέους ανέργους έως 29 ετών να συμμετάσχουν στα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με επιχειρήσεις, οι οποίες μετά την θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών, θα προσφέρουν θέσεις απασχόλησης με μορφή μαθητείας                                                               (πρακτική άσκηση), διάρκειας 5 μηνών.
►   Οι νέοι άνεργοι μπορούν να διαθέτουν α) πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ β) απολυτήριο γυμνασίου, λυκείου ή πιστοποιητικό μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  Υποχρεωτικά πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ της   περιοχής τους.
   Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου 2013  και θα λήξει στις 22 Μαΐου 2013

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1.     Κάρτα ανεργίας
2.     Εκκαθαριστικό σημείωμα για τα εισοδήματα του 2011 ή Βεβαίωση της Εφορίας, ότι δεν είχατε υποχρέωση υποβολής δήλωσης  το  2012  για  τα  εισοδήματα  του  2011.
3.     Τον αριθμό ΙΒΑΝ  (Εθν.Τράπεζα της Ελλάδος) του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι δικός σας, ενώ αν είναι κοινός θα πρέπει να είστε 1ος δικαιούχος.

Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ επιπλέον θα πρέπει να έχουν:
1.     Αντίγραφο του πτυχίου τους ή και μεταπτυχιακού τίτλου αν έχουν. Θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός και η ημερομηνία κτήσης.
2.     Πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει τουλάχιστον καλή γνώση ξένης γλώσσας. (Προσοχή δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά μετράει στα κριτήρια βαθμολογίας).
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, κάθε ενδιαφερόμενος/νη, δύναται να συμπληρώσει την φόρμα δήλωσης Συμμετοχής, στα Γραφεία του  ΚΕΚ ΣΠΟΥΔΗ, Αισχύλου 40 – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (έναντι Πυροσβεστικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: