Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δράση: Ανοικτό Συνέδριο στις 25-26 Μαΐου


Πρόσκληση στους φίλους της να εγγραφούν στα μητρώα του κόμματος και να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες και στον διάλογο επί των θέσεων, απηύθυνε σήμερα (χθες) η Δράση σε Συνέντευξη Τύπου, εν όψει του Συνεδρίου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου.
Η Αντιπρόεδρος του κόμματος, Αντιγόνη Λυμπεράκη, και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, εξήγησαν γιατί πρέπει να ακουστεί καθαρά η μεταρρυθμιστική φωνή σήμερα. "Οι θυσίες που έγιναν μπορούν να σπαταληθούν αν αντικαταστήσουμε το Μνημόνιο με τον Αυτόματο πιλότο". Για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη πρέπει να ακουστεί δυνατά η φωνή του πολιτικού κέντρου.
«Θέλουμε με το συνέδριο αυτό να επιβεβαιώσουμε την επιθυμία της Δράσης να συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις του χώρου, είτε αυτές προέρχονται από την κεντροαριστερά, είτε από την κεντροδεξιά», είπε η κ. Λυμπεράκη. «Δεν πρέπει να αφήνουμε τις λεπτομέρειες να μας χωρίσουν, όταν η Ελλάδα βρίσκεται σε μία από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Γι αυτό καλούμε όσους πιστεύουν στο μέλλον της χώρας μέσα στην Ευρώπη, και έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της κοινωνίας μας, να συμμετέχουν στο συνέδριο, να πουν την άποψή τους και να προσπαθήσουμε μαζί για το κοινό μέλλον».
Στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει εντατική συζήτηση γύρω από τις προτάσεις και τον προβληματισμό της Δράσης σε συγκεντρώσεις και μέσα από το διαδίκτυο. Θα έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε θέματα που ίσως δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στο Συνέδριο (οι θεματικές και οι ημερομηνίες θα ανακοινώνονται κατά περίπτωση). Κάποιες θα είναι στα γραφεία της Δράσης και άλλες στον χώρο του Free Thinking Zone, Σκουφά 64.
Οι εγγραφές μελών μπορούν να γίνουν είτε στην ιστοσελίδα του κόμματος, drassi.gr, είτε στα γραφεία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: