Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στις 21 Απριλίου οι αγώνες στίβου «Αργύρης Ανέστης 2013»


akolΟ Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει ημερίδα αγώνων στίβου με την ονομασία «Αργύρης Ανέστης 2013», στους οποίους μπορούν να μετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς.
Η ημερίδα έχει ως στόχο, να προσφέρει σ’ όλα τα παιδιά τη χαρά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αγώνες κλασικού αθλητισμού.
1. Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής : Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, με ώρα έναρξης αγώνων 10:00 π.μ.
2. Δικαίωμα συμμετοχής : έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων, του Δήμου Λεβαδέων, που είναι γεννημένοι το 2000 μέχρι και το 2006.
3. Αγωνίσματα :
α. δρόμοι 50, 80, 600 & 1.000 μέτρων
β. ρίψη με μπαλάκι
γ. άλμα σε μήκος
Το δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα, εξαρτάται από την ηλικία των ενδιαφερομένων και αναφέρεται αναλυτικά στο πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και στην παράγραφο 4 της παρούσης προκήρυξης.
4. Κατηγορίες:
α. 1η κατηγορία : αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 2006 & 2005, (Α & Β δημοτικού) στα 50 μέτρα.
β. 2η κατηγορία : αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 2004, 2003 & 2002, (Γ, Δ & Ε δημοτικού) στα αγωνίσματα 50, 600 μέτρα και μήκος.
γ. 3η κατηγορία : αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 2001 & 2000, (ΣΤ δημοτικού & Α γυμνασίου) στα αγωνίσματα 80, 1.000 μέτρα, μπαλάκι και μήκος.
5. Ιατρική εξέταση : όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να έχουν εξεταστεί, από γιατρό, με δική τους ευθύνη πριν από τους αγώνες, προκειμένου να βεβαιωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.
6. Δηλώσεις συμμετοχής : μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στο FAX 22610 21100 ή το E-mail : akoliv@yahoo.gr του ΄Ομίλου μας ή στα γραφεία του Ομίλου μας, που βρίσκονται στην οδό Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου), απογευματινές ώρες από 5:00 μέχρι 8:00 μ.μ., καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.
Δεν θα δεχθούμε δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα των αγώνων.
Στις υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες υποχρεωτικά θα είναι υπογεγραμμένες από τους γονείς ή κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών, πρέπει να συμπληρωθούν και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.
7. Οικονομικά: όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων, με δικά τους έξοδα.
8. Συμμετοχές: κάθε μαθητής ή μαθήτρια έχει δικαίωμα να μετάσχει σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ αγώνισμα. Σημειώνουμε ότι μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αγωνίσματος.
9. Έπαθλα:
Θα δοθούν μετάλλια & διπλώματα στους τρεις πρώτους, κάθε αγωνίσματος, για όλες τις κατηγορίες.
10. Ειδικές διατάξεις: Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την παρουσία κριτών στίβου.
11. Όλα τα αγωνίσματα δρόμου θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές.
12. Γενικά: όλοι οι μετέχοντες στους αγώνες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τέλεσης αυτών, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη εφόσον έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και πρέπει να φορούν κατάλληλη αθλητική ενδυμασία.
Η ώρα διεξαγωγής των αγωνισμάτων, που αναγράφεται στο σχετικό πρόγραμμα των αγώνων, μπορεί να μεταβληθεί, ανάλογα με το πλήθος συμμετοχών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης των αγώνων
Ότι δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα προκήρυξη και αφορά τεχνικά θέματα, θα επιλύεται από τους προπονητές στίβου του Ομίλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: