Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

1η Πανελλήνια Συνάντηση Νέων Τεχνολογιών - Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας: Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μας προσκαλεί στη Λάμια να γνωρίσουμε από κοντά τη Ρομποτική, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους...



Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Ελληνική Πύλη Ρομποτικής διοργανώνουν την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Νέων Τεχνολογιών - Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας απο 18 έως 19 Απριλίου 2013, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η προσέγγιση των Νέων Τεχνολογιών και της Επιστήμης της Ρομποτικής με την Επιχειρηματικότητα προκειμένου να διερευνηθούν οι προοπτικές συνεργιών καθώς και η υποστήριξη του "Επιχειρείν" μέσω σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων.
Ειδικότερα μέσω της διοργάνωσης θα έρθουν σε επαφή φορείς που ασχολούνται με τις Νέες Τεχνολογίες, με τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες αλλά και όσους δραστηριοποιούνται σε σχετικούς τομείς, με απώτερο στόχο να ενεργοποιηθεί ένα σύνολο ανθρώπων που θα βοηθήσει μελλοντικά στην υλοποίηση σημαντικών εφαρμογών της ρομποτικής και των αυτοματισμών στις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις, στην βελτίωση της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και στην καθημερινότητα.

Η Συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους μαθητές που αργότερα θα αποτελέσουν ίσως τους αυριανούς επιχειρηματίες ή ερευνητές, οι οποίοι και προσκαλούνται να δουν τα ρομποτικά εκθέματα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Τόπος: Κτίριο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Ισόγειο (πλ. Ελευθερίας)

Παρασκευή 19 Απριλίου:  από 08:00΄ - 20:00΄
Σάββατο 20 Απριλίου:      από 10:00΄ - 17:00΄

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Δρ. Γεώργιος Ζάρδας: 22310 - 21395, 22112
E-mail: info@fthiotidoscc.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: