Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Η καρδιά της Στερεάς Γης χτυπά στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας»: Κυκλοφορεί την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 ... ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;



ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ»
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 47ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ
ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2013
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΕΛ) έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης παραγωγών γεωργικών & άλλων προϊόντων βιοτεχνών, εμπόρων & βιομηχάνων και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του παραγωγικού κόσμου για την Κεντρική Ελλάδα.

Φέτος στην έκθεση,  που θα λάβει χώρα μεταξύ 18 και 26 Μαϊου 2012 στη Λαμία, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα εκμεταλλευτεί τον εκθεσιακό χώρο του Γ’ Κτιρίου (3.000 τ.μ.) της Π.Ε.Λ., παραχωρώντας δωρεάν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα σε όσους παραγωγούς, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, μεταποιητές, τυποποιητές κ.λ.π. επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, με στόχο την προβολή των  προϊόντων τους.


Στο συγκεκριμένο χώρο θα υπάρχει δυνατότητα προβολής εκτός των αγροτικών προϊόντων και των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας και όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού της  Στερεάς Ελλάδας.  

Η εφημερίδα «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», που ξεκινά  από τον ομφαλό της γης και ακουμπά κάθε Σαββατοκύριακο όλη την Κεντρική Ελλάδα, αναδεικνύει και πάλι τη μεγαλύτερη επιχειρηματική και εμπορική συνάντηση και δημιουργεί για τους αναγνώστες της καθώς και για τους επισκέπτες της έκθεσης και φέτος  μια πολυτελή ειδική έκδοση αφιερωμένη στην 47η ΠΕΛ με τίτλο:

«Η καρδιά της Στερεάς Γης χτυπά
στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας»

Μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στους ανθρώπους και τις δραστηριότητές
τους γύρω από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.

Αντιδράστε με δυναμισμό και εκμεταλλευτείτε το χαμηλό ελκυστικό κοστολόγιο για την προβολή της επιχείρησής σας!

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας,
έως και την Δευτέρα, 6 Μαϊου 2013.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Λαμπροπούλου
 στο 2265079079 και στο endelfisfokidanews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: