Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς για τις εκλογές στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς


Συνένοχους στο έγκλημα δεν θα μας έχετε...

Και μαζί και μόνος..... ή πως μεθοδεύεται ο "αριστερός" 
κυβερνητικός συνδικαλισμός   στο   Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς

Δεν προκαλεί έκπληξη... Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πρόβα να φορέσει το κοστούμι της αστικής διακυβέρνησης και διαχείρισης της κρίσης, τόσο θα αναιρούνται τα προεκλογικά συνθήματά του για κατάργηση των μνημονίων, επιστροφή των μισθών και συντάξεων ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, το χτύπημα της ανεργίας κ.λ.π..

Χρειάζεται , λοιπόν, και η κυβερνώσα "αριστερά' ένα υποταγμένο-του χεριού της συνδικαλιστικό κίνημα, που δεν θα ενημερώνει τους εργαζόμενους, δεν θα αναπτύσσει αγώνες σε ταξική κατεύθυνση, αλλά, με νέες μορφές κοινωνικών διαλόγων θα βάζει ταφόπλακα στις όποιες εργατικές , αγωνιστικές διεκδικήσεις. Επιβάλλεται , λοιπόν, η μεθόδευση, το μαγείρεμα.

Έτσι, στις εκλογές του Ε.Κ.Λ. κατεβαίνουν με ένα και με ....δυο ψηφοδέλτια!! Παρατηρούμε ότι ο κύριος Οικονόμου για το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Σταθά, ενώ για τη ΓΣΕΕ εμφανίζεται ως «ανεξάρτητος».
Η παράταξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθά και ο ίδιος προσωπικά, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πριν λίγα χρόνια, αλλά και διάφοροι  που εμφανίστηκαν και πήραν ψήφους ως "δήθεν" ανεξάρτητοι, γνωρίζουν από μεθοδεύσεις.

Δειλιάζουν να φανερώσουν με έντιμο πρόσωπο, ενώπιον των εργαζομένων, το πολιτικό πλαίσιο και τα αιτήματα που θα διεκδικήσουν , φορούν το προσωπείο των "αριστερών", που όμως για να μαζέψουν "ψηφαλάκια", κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους και για το Ε.Κ.Λ.  κατεβάζουν μαζί ψηφοδέλτιο, ενώ για τη Γ.Σ.Ε.Ε. ..χώρια! Ο καιροσκοπισμός και η αφερεγγυότητα σε όλο τους το μεγαλείο!!!

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι οτι έκαναν πρόταση στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, για ανταλλαγή ψήφων στο όνομα της «αριστεράς». Δεν έχουν το ....Θεό τους!!! 
Τους παραδίδουμε στην κρίση κάθε καλοπροαίρετου εργαζόμενου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: