Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Υπουργός προς Αγρότες της Στερεάς Ελλάδας: «Θέλουμε, αλλά δεν υπάρχουν άλλα χρήματα να σας δώσουμε»


Την συμπάθεια του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης εισέπραξαν οι αγρότες της Στερεάς και όλης της χώρας, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης. Ο κύριος Τσαυτάρης θέλησε να επικεντρωθεί στην απόφασή του να δοθεί το 50% της προκαταβολής της επιστροφής του πετρελαίου νωρίτερα (μέσα στην 'Ανοιξη) με την επισήμανση ότι δεν είναι δυνατόν αυτή την εποχή να τους δοθούν περισσότερα χρήματα.
Ερωτηθείς για το τεράστιο κόστος παραγωγής που οδηγεί τους αγρότες σε νέες κινητοποιήσεις ο υπουργός αναφέρθηκε σε προτάσεις, που αν τις επεξεργαστούν σωστά οι κυβερνώντες τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει βελτίωση, μην θέλοντας όμως συγκεκριμένα να τοποθετηθεί για τα σκληρά οικονομικά δεδομένα όπως την τιμή του πετρελαίου κίνησης που χρησιμοποιούν οι αγρότες και την τιμή της κιλοβατώρας του ρεύματος που καταναλώνουν. Πάντως δήλωσε αντίθετος σε πιθανά αγροτικά μπλόκα το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΥΓ. Το Orchomenos Press συγχαίρει την συνάδελφο κα Λένα Παρασκευά γι` αυτή της την δημοσιογραφική επιτυχία που έβγαλε πολλές ειδήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: