Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σε επίτιμο μέλος τους ανακήρυξαν τον Παναγιώτη Αγνιάδη οι Μικρασιάτες της Θήβας



Ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης πλασιώνεται από το ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Θήβας που τον ανακήρυξαν σε επίτιμο μέλος τους!


Σε επίτιμο μέλος τους ανακήρυξαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, με ομόφωνη απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας. 

H Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά βραβεύει εκ μέρους του ΔΣ τον κ. Χρήστο Ξενάκη.


Σε πείσμα των καιρών, μάλιστα, διοργάνωσαν ένα παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 στο κέντρο «Τζάκι» στη Θήβα για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, στο οποίο τιμήθηκαν ακόμη πρόσωπα που έχουν υποστηρίξει ποικιλοτρόπως το Σωματείο τους, όπως είναι – όπως αναφέραμε - ο Μικρασιατικής καταγωγής κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, τον οποίο ανακηρύξαν επίτιμο μέλος τους, ο Α` Αντιπρόεδρος του ΕΠΒ και Πρόεδρος του Συλλόγου ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ (Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Μ.Ε.Θ.) κ. Χρήστος Ξενάκης αλλά και Μικρασιατικής καταγωγής επίσης Αδελφοί Καραμανώλη – γνωστή από την επιχειρηματική τους δράση στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας – οι οποίοι κατασκεύασαν εξ ολοκλήρου ένα πρότυπο νηπιαγωγείο και παρέδωσαν στον Δήμο Θηβαίων.
Οι Μικρασιατικής καταγωγής  Αδελφοί Καραμανώλη τιμήθηκαν από το ΔΣ για την προσφορά τους στο Σύλλογό τους, στην πόλη και τα παιδιά της Θήβας!
Τα τιμώμενα πρόσωπα πλαισιώνονται από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Θήβας κ. Απόστολο Δαγδελένη, τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του κοσμικού κέντρο της Θήβας, το κέφι δεν άργησε να … ανάψει με μικρασιάτικους σκοπούς και ρουμελιώτικα ακούσματα από ερασιτέχνες οργανοπαίχτες της περιοχής! 








Συγχαρητήρια στο ΔΣ για την πολύ ανθρώπινη εκδήλωσή τους! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: