Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το Κοινωνικό Πρόσωπο της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες).
Το πρωί αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Μουλόπουλο, Κυριακίδη, Ζησόπουλο, Λισγάρα, τον β. προπονητή κ. Γκουτσίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Κλειδαρά παρευρέθηκε στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει το Ειδικό Σχολείο Λιβαδειάς με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα.
Ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος χάρισε στα παιδιά μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της.
«Είναι μια μέρα γιορτής για τα παιδιά, είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε γενικά. Αυτά τα παιδιά θεωρώ ότι έχουν πολύ ψυχική δύναμη. Εμείς μακάρι να μπορέσουμε να στηρίξουμε και παραπάνω την προσπάθεια που κάνουν εδώ οι άνθρωποι για αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και σε αυτά τα παιδιά ό,τι καλύτερο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν» δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος.
Ο κ. Φαράντος είπε: «Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο παρευρέθηκε εδώ στην εκδήλωση του ειδικού σχολείου, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με διαφορετικότητα. Θα έπρεπε να τονίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πιο δυνατά από τα άλλα παιδιά και το δείχνουν κάθε μέρα με την προσπάθεια που καταβάλλουν. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, που δουλεύουν εδώ κάθε μέρα με πάρα πολλές δυσκολίες«.
Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς Χάρις Μαγγέρα δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ευχόμαστε κάθε χρόνο να είστε κοντά μας και ο κόσμος να έρθει ακόμη πιο κοντά στα άτομα με ειδικές ικανότητες. Γιατί έχουμε την ανάγκη όλοι». Πηγή 
http://www.siriosfm.gr/?p=39100

Δεν υπάρχουν σχόλια: