Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» από την ΟΝΝΕΔ Θηβών


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και του έργου της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των Γιατρών του Κόσμου και της Praksis.

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται. Για το λόγο αυτό, δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη τη χώρα με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει λίστα με τα είδη που μπορεί να προσφέρει κανείς ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη της προσπάθειας.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει και η τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Θήβας, προκειμένου να ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων. Η συγκέντρωση των τροφίμων και των λοιπών ειδών, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία της οργάνωσης, Πινδάρου 51 & Αντιγόνης. Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά  αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τους συνανθρώπους μας να χαμογελάσουν.

Με εκτίμηση,
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας



Δεν υπάρχουν σχόλια: