Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Προσκλητήριο ενότητας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Βοιωτίας


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Βοιωτίας, καλούν όλους τους συμπολίτες μας σε συνεργασία ,συμμετοχή και αλληλεγγύη μεταξύ μας ,αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις «ταμπέλες» των κομμάτων ,που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, την απαξίωση της οντότητας του ανθρώπου και στο ξεπούλημα όλου του φυσικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας.
Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας, στη νέα γενιά που παραδίδουμε τα ηνία της χώρας μας να παραδώσουμε μια χώρα με αξιοπρέπεια, μια χώρα περήφανη ,μια χώρα με συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με πολλές χώρες της Ευρώπης ,ευλογημένη με μεγάλο πλούτο ,ο οποίος μένει ανεκμετάλλευτος για πολλά χρόνια εξαιτίας κυβερνώντων, οι οποίοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν φρόντισαν να δώσουν στην Ελλάδα την πρέπουσα θέση όχι μόνο στην ευρωπαϊκή ένωση αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα.
Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, μας παραπέμπουν σε περιόδους κατοχής, σε περιόδους πολέμου.
Κυριαρχεί η απανθρωπιά, η πλήρης εξόντωση της ελληνικής οικογένειας.
-Γνωρίζετε ότι με την εφαρμογή του νέου μνημονίου τιμωρούνται όσοι έχουν παιδιά, πληρώνοντας περισσότερους φόρους?
-Γνωρίζετε ότι έχει ανατραπεί στα χρόνια της κρίσης η αναλογία γεννήσεων προς θανάτους? Το 2011 οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις κατά 3952 άτομα!
-Γνωρίζετε ότι σε όλες τις εφορίες της χώρας έχουν πάει λίστες με όσους μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες χρωστούν το φόρο εισοδήματος ,να μπορεί να γίνει κατάσχεση μισθού ή σύνταξης, ή λογαριασμού κατάθεσης ανά πάσα στιγμή από το Υπουργείο Οικονομικών?
-Γνωρίζετε ότι τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας καθυστερούν να ελέγξουν πάνω από 6 μήνες στην καλύτερη περίπτωση τους ανάπηρους? Και πότε θα πληρωθούν οι αναξιοπαθούντες?
-Είναι τυχαίο ότι από το Α μνημόνιο κιόλας το 2010 «κυνήγησαν « πρώτα –πρώτα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Συγχώνευσαν και συρρίκνωσαν τα κέντρα ψυχικής υγιεινής, τα κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, σταμάτησαν τη χρηματοδότηση στο Χαμόγελο το Παιδιού, κατήργησαν τους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, παραδίδοντας τις εισφορές των εργαζομένων και συνταξιούχων στους δανειστές?
-«Κούρεψαν» όλα τα ασφαλιστικά ταμεία «για να μας σώσουν» με το περιβόητο PSI,με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι πιστώσεις για τα φάρμακα τους γιατρούς και τα νοσοκομεία?
-Τιμωρούν όλους τους Έλληνες που κληρονόμησαν ή τόλμησαν να αγοράσουν ή να χτίσουν μια κατοικία με δάνειο από την τράπεζα ή όσους έχουν στην κατοχή τους οικόπεδο ή αγρόκτημα!
-Τιμωρούν όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες με απεριόριστη φορολογία με αποτέλεσμα το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και ανεξέλεγκτη αύξηση της ανεργίας!
-Τιμωρούν όλους τους νέους μας στέλνοντας τους στην ανεργία ή στην καλύτερη περίπτωση σε ένα μισθό 450 ευρω καθαρά!
-Δεν βλέπουν ότι οι άνεργοι πλησιάζουν στο 1.800.000 έλληνες? Δεν βλέπουν ότι το 30% των Ελλήνων πλέον σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας?
-Πέρασαν όλη την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας για άμεσο και γρήγορο ξεπούλημα!
Επειδή η συνευθύνη μας, είναι ότι πολλοί από εμάς , στηρίξαμε για πολλά χρόνια τις πολιτικές, που μας οδήγησαν στην ανεξέλεγκτη υπερχρέωση και κάθε φορά κατάφερναν να μας κρατούν διασπασμένους σαν κοινωνία ,έφτασε η ώρα να ενωθούμε, έφτασε η ώρα να πούμε όχι σε άλλα ψέμματα, έφτασε η ώρα να γκρεμίσουμε τις αντιλήψεις που μας κρατούσαν χωρισμένους, έφτασε η ώρα να βγούμε στους δρόμους, να πούμε όχι στο ξεπούλημα της χώρας μας, να πούμε όχι στην μετανάστευση των παιδιών μας, να πούμε όχι στην εξαθλίωση των γονιών μας !
Υπάρχει και άλλος δρόμος!
- Άμεση συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου
-Άμεση ανακήρυξη Ανεξάρτητων Οικονομικών Ζωνών και Τιτλοποίηση των ευρημάτων
-Άμεση συνεργασία με τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου και κοινή συμπόρευση
- Άμεση συνεργασία με τη Ρωσία Κίνα και Η.Π.Α για κούρεμα του μη βιώσιμου χρέους!
- Μείωση φορολογίας και παροχή κινήτρων σε επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Ελλάδα
- Αξιοποίηση της πλούσιας αγροτικής γης, με συγκεκριμένα επιχειρησιακά σχέδια για παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία των καλύτερα ποιοτικά προϊόντων της χώρας μας
- Άμεση είσπραξη των οφειλομένων από τους φοροφυγάδες
- Ορθολογική διαχείριση των δημοσίων δαπανών
- Απόδοση δικαιοσύνης για όσους έχουν καταχραστεί τη δημόσια περιουσία.
- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: