Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΑΣΚ Καθηγητών στηρίζει το ενωτικό ψηφοδέλτιο του «Κοινού μετώπου των Εκπ/κών».

ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η πραγματικότητα που ζούμε σημαδεύεται από την ολομέτωπη επίθεση ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων. Βιώνουμε καθημερινά τη φτωχοποίηση του λαού μας , την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και τον περιορισμό της δημοκρατίας. Ζούμε μια κατάσταση που και στο χώρο μας έχει να κάνει εμφανή σημάδια της, αφού καθημερινά το πενιχρό μας εισόδημα λεηλατείται .
Μέσα σ’αυτή την πραγματικότητα η απάντηση πρέπει να είναι δυναμική. Το συνδικαλιστικό κίνημα ενωμένο και χωρίς αγκυλώσεις να σταθεί όρθιο απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται. Μικροπαραταξιακά συμφέροντα και κομματικές ιδεοληψίες πρέπει αυτή την κρίσιμη στιγμή να προσπεραστούν.
Η ΠΑΣΚ Καθηγητών αφουγκραζόμενη την αγωνία των συναδέλφων κάνει την υπέρβαση της και στηρίζει το ενωτικό ψηφοδέλτιο του  «Κοινού μετώπου των Εκπ/κών».
Η ΠΑΣΚ όπως πάντα έτσι και σήμερα αποδεικνύει στην πράξη ότι στόχος τους είναι η προάσπιση των συναδέλφων και όχι οι καρέκλες.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τους καλούμε να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του «Κοινού μετώπου των Εκπ/κών» , με τη βεβαιότητα ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας.
Η Γραμματεία της ΠΑΣΚ Καθηγητών
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: