Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Aντάρτικο από Μαρκόπουλο, Γιαννάκη, Ζώη, Κόλλια και Κουράκο


«Λαβωμένοι» κινδυνεύουν να πορευτούν προς το συνέδριό τους (27-28-29 Απριλίου) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έπειτα από τον εσωκομματικό «εμφύλιο» και το αντάρτικο που στήθηκε εναντίον του Πάνου Καμμένου από κορυφαία στελέχη του κόμματός του.
Και σε κάθε περίπτωση όπως όλα δείχνουν μετά τις χθεσινές εξελίξεις οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πορευτούν με νέα οργανωτική και κομματική δομή.
 Ευθεία αμφισβήτηση με πρωτεργάτες τους κυρίους Κώστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη, Μιχάλη Γιαννάκη, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Γιάννη Κουράκο, εκδηλώθηκε με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την προοπτική συνεργασίας με την «πατριωτική Αριστερά» προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός κόμματος του κέντρου που θα εκτείνεται από την κεντροδεξιά μέχρι τις δυνάμεις της Αριστεράς που ενστερνίζονται τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Μαρκόπουλος στην πρωϊνή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας χρέωσε στον Π. Καμμένο το διχασμό του κόμματος κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθαιρεθεί από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας –θέση την οποία πήρε ο Π. Μελάς ενώ ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη συνεδρίαση φανερά εκνευρισμένος από τη στάση του στενού του, μέχρι χθες, συνεργάτη.
Ο κ. Καμμένος έπειτα από σειρά τηλεφωνημάτων και πιέσεων κατάφερε το απόγευμα να συντάξει μία ανακοίνωση με την οποία εκφράζεται επί της ουσίας η στήριξη των 16 από τους 20 βουλευτές προς το πρόσωπό του με τον Τέρενς Κουίκ να απέχει εκκωφαντικά από όλη αυτήν την κρίση αποφεύγοντας να «υπογράψει» τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και να πάρει οποιαδήποτε θέση υπέρ ή κατά του Πάνου Καμμένου. Πηγή real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: