Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το Orchomenos Press στην σημερινή ημερίδα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Επιχειρηματική Αριστεία 2012» του Ομίλου Μυτιληναίος

Σεβασμός στις τοπικές κοινωνίες και στους stakeholders η διαρκή δέσμευση του Ομίλου Μυτιληναίος


Η ιδιαίτερη αξία που έχει για την Protergia Α.Ε. η αγαστή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες αλλά και με τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders) τονίστηκε από όλους τους ομιλητές της ημερίδας με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Επιχειρηματική Αριστεία» που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά αυτή τη φορά  σήμερα το πρωί (Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012) στο αμφιθέατρο της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Μυτιληναίος στο Μαρούσι .

Παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών του Ομίλου και των επίσημων προσκεκλημένων, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Βίβιαν Μπουζάλη άνοιξε την ημερίδα με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού ΕΚΕ του Ομίλου Μυτιληναίος για το 2011.
Του απολογισμού που φέτος αναβάθμισε σε επίπεδο Β ο Διεθνής Φορέας Αξιολόγησης GRI. Στον Κοινωνικό Απολογισμό για το 2010 που συντάχθηκε με βάση το διεθνές πρότυπο GRI-G3, παρουσιάζονται οι δεσμεύσεις, οι πολιτικές και οι δράσεις που υλοποίησε ο Όμιλος Μυτιληναίοςκαι οι θυγατρικές του, σε πέντε βασικούς άξονες Εταιρικής Υπευθυνότητας: Αγορά, Εργασία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Κοινωνία και Περιβάλλον.
Στην συνέχεια και διαδοχικά με πρώτο απ` όλους τον κ. Ντίνο Μπενρουμπή, Διευθύνων Σύμβουλο της Protergia A.E. εξήγησαν τους παρισταμένους όλες τις πτυχές της φιλοσοφίας τους, ιδιαίτερα δε, ο,τι αφορά με τις τοπικές κοινωνίες. 


Μεταξύ άλλων, προσκεκλημένοι ήταν και εκπρόσωποι των ΟΤΑ όπου έχει παρουσία ο Όμιλος, όπως και ο Δήμος Ορχομενού. 
Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις δόθηκε ο λόγος και σε εκείνους. 
Ας ακούσουμε την τοποθέτηση του Δημάρχου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία από την συνεργασία τους… 


Με την ίδια θετική ματιά ανταπάντησε στον κ. Ξηρογιάννη, ο κ. Ντίνος Μπενρουμπής… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: