Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

www.flygonion.gr: Το Φεστιβάλ συνεχίζεται…


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη βραδιά για το Φεστιβάλ Φλυγόνιον στο Κυριάκι Βοιωτίας το Σάββατο 30 Ιουνίου. Η May Fernandez μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες της και οι χορεύτριες flamenco μαζί με τους εξαίσιους μουσικούς μετέφεραν τους θεατές με ένα μουσικό ταξίδι στην Ισπανική παράδοση.

Η επόμενες δυο εκδηλώσεις είναι:
Ø      Τη Παρασκευή 6 Ιουλίου αφιέρωμα στον σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνο από το χορευτικό συγκρότημα "Μανουσάκια" και από τον ταλαντούχο νέο ερμηνευτή Πάνο Παπαϊωάννου (είσοδος ελεύθερη).

Ø      Την Κυριακή 8 Ιουλίου η θεατρική παράσταση "Τα βαφτίσια" με τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Σολωμού κ.α. θα ανέβει στη σκηνή που έχει στηθεί στο αίθριο του ξενώνα Φλυγόνιον (γενική είσοδος 15 ευρώ).
Με αφορμή τα βαφτίσια του παιδιού τους, ο Σωτήρης Παπατζάλας και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη Παπατζάλα, που μένουν με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλη, η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, την Μπόρτα Πομόλοβα, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη , Λευτέρη Παπατζάλα με την γυναίκα του Μπία Παπατζάλα και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας . Τι συμβαίνει όταν ένα σόι με πολλά μυστικά συναντιέται; Απανωτές ανατροπές, κωμικά ξεκατινιάσματα....Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Τελικά θα γίνουν τα βαφτίσια; Πρωταγωνιστούν:
Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Νίκος Μουτσινάς, Φωτεινή Ντεμίρη, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Σολωμού

Ώρα έναρξης 21:00 προπώληση εισιτηρίων στη Λιβαδειά στο δισκοπωλείο Πολύτροπο και στο Κυριάκι στο καφέ Φλυγόνιον.
Πληροφορίες στο www.flygonion.gr  και στα 2267051229 / 693 6849180

Δεν υπάρχουν σχόλια: