Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ Π.Π.Ο.




Για δέκατη συνεχή χρονιά το ΚΠΑΦ γιόρτασε την προστάτιδά του Αγία Παρασκευή.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν περισσότερη από κάθε άλλη φορά, πράγμα που δείχνει την αγάπη του κόσμου σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ποιοτική αναβάθμιση του τόπου.
Στην είσοδο του Κέντρου υπήρχε φωτογραφικό υλικό με τις δραστηριότητες του ΚΠΑΦ και του Κέντρου Προστασίας του Μέλανα ποταμού, της Π.Π.Ο. Την προσοχή των επισκεπτών και ιδιαίτερα των παιδιών απέσπασαν τα τραυματισμένα πουλιά , γεράκια, αγριόπαπιες κλπ, που κατά καιρούς προσκομίστηκαν στο ΚΠΑΦ και δέχονται τις απαραίτητες φροντίδες.
Ο πατέρας Χαράλαμπος τέλεσε τον εσπερινό και στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις αξίες του χριστιανισμού και της οικολογίας και ευχαρίστησε όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις πολυποίκιλες δραστηριότητες του συλλόγου.



Στη συνέχεια απελευθερώθηκαν πουλιά που είχαν αποθεραπευτεί με την ειδική φροντίδα που τους παρασχέθηκε με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Κέντρου Προστασίας, κ. Βασίλη Τούντα. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα , προσφορά των καταστημάτων τις πόλης μας και των κυριών του συλλόγου. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Συλλόγου Φυσιολατρών και Προστασίας Θηραμάτων και του Συλλόγου Παλαιμάχων της Α.Ε.Ορχομενού.
Ακολούθησε χορός με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ζυγούρης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βαγενάς, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Νεκτάριος Τσάπρας, η δημοτική σύμβουλος κα Βούλα Καράλη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαργύρης, εκπρόσωποι της Α.Ε. Ορχομενού, , του Συλλόγου Φυσιολατρών και Προστασίας Θηραμάτων, του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΟ.   









Δεν υπάρχουν σχόλια: