Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το Orchomenos Press στην εκδήλωση του Α.Ο. Παύλου!

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παύλου κ. Ηρακλής Τουφεξής πλαισιώνεται από την Γωγώ Τσαμπά, τον Γιάννη Γκορίτσα και τους Δημοτικούς Συμβούλους κκ. (από αριστερά) Θανάση Ρουμελιώτη και Αλέκο Ζυγογιάννη. 


Συγχωριανοί και φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παύλου διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιουνίου 2012, με την Γωγώ Τσαμπά, τον Βασίλη Αγραφιώτη και τον Γιάννη Γκορίτσα, σε μια βραδιά που στόχο είχε την οικονομική τους ενίσχυση.
Την εκδήλωσή τους τίμησαν – μεταξύ άλλων – και πρόσωπα από την Αυτοδιοίκηση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου κ. Ηρακλή Τουφεξή, αλλά και η νέα διοίκηση της ΕΑΣ Λιβαδειάς στην οποία εκτός από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ανέστη συμμετέχει και ο Παυλαίος κ. Μάκης Ξηρογιάννης.
Το Orchomenos Press ήταν και εκεί για να σας μεταφέρει στιγμιότυπα από αλλά και σχετικά video από μια ακόμη δημοτική βραδιά που κράτησε έως τα ξημερώματα δίνονταν διέξοδο στους κατοίκους της δυναμικής τοπικής κοινότητας Παύλου να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους! 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: