Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η ΝEL LINES σας πάει…. Σποράδες με 20% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής!


Από το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 και για δεύτερη συνεχή χρονιά, η NEL LINES θα συνδέει καθημερινά στις 09:45 το πρωί, με το ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ», τον Άγιο Κωνσταντίνο με τις γραφικές Σποράδες, προσφέροντας 20% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής! Και φέτος το καλοκαίρι, η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Αλόννησος, σας περιμένουν να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια τους και να δροσιστείτε στα καταγάλανα νερά τους!
Με ξακουστές παραλίες, η Σκιάθος αναπτύσσει συνεχώς τον τουρισμό της και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς. Η πόλη της, ως ο μοναδικός οικισμός του νησιού, είναι κτισμένη σε έναν απάνεμο κόλπο με μικρά σπίτια, που διατηρούν τη γραφικότητα του φυσικού λιμανιού. Στη Σκιάθο μπορεί κανείς να επισκεφθεί το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του κορυφαίου Έλληνα λογοτέχνη, καθώς και το Κάστρο, μια αξιόλογη τοποθεσία του νησιού με φυσική ομορφιά, όπου θα συναντήσει κανείς τα απομεινάρια του φρουρίου που αποτελούσε κάποτε την πόλη του νησιού. Η Σκόπελος, με την ξεχωριστή φυσική ομορφιά, είναι από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας. Γεμάτη πυκνά δάση, το νησί στο οποίο η μεγαλύτερη έκταση καλύπτεται από πεύκα και συνδυάζει το πράσινο των δέντρων με το γαλάζιο της θάλασσας, δικαίως έχει ανακηρυχθεί επισήμως ως “πράσινο και γαλάζιο νησί”. Η πόλη της Σκοπέλου με τα γραφικά και στενά σοκάκια, χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακός οικισμός, είναι μία μοναδική ευκαιρία για περίπατο. Περιπλανηθείτε από τον Άη Γιάννη στο Καστρί, μέχρι το γραφικό  λιμανάκι του Αγνώντα και από τον Έλιο με τη μαγευτική παραλία του Χόβολου μέχρι τη Γλώσσα, το μεγαλύτερο σε πληθυσμό χωριό του νησιού.
Τέλος, το νησί της Μεσογειακής φώκιας Μονάχους-Μονάχους, η μαγευτική Αλόννησος, είναι ένας ακόμη ξεχωριστός προορισμός των Σποράδων. Οι φανταστικές παραλίες του νησιού θα μείνουν αξέχαστες στον επισκέπτη, ενώ δεν πρέπει να παραλείψει κανείς την επίσκεψη στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, που ιδρύθηκε το 1992, με σκοπό τη διατήρηση της φυσικής κληρονομιάς και την προστασία ενός από τους πιο σημαντικούς στη Μεσόγειο βιότοπους της Μεσογειακής φώκιας.
Με απόλυτο σεβασμό προς το επιβατικό κοινό, η NEL LINES εδώ και 40 χρόνια διαμορφώνει πολιτικές, που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών της τουριστικής κίνησης και την ικανοποίηση και διευκόλυνση των πελατών της.
Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών – πρακτόρων και παρέχοντας τη δυνατότητα on-line κρατήσεων μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.nel.gr, η NEL LINES χαράζει γραμμή πλεύσης και στις Σποράδες!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
ή με τη NEL LINES στο 210 4115 015

Δεν υπάρχουν σχόλια: