Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σας προσκαλώ σε  συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό  Κατάστημα Ορχομενού την 9η  Ιουλίου  2012  ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 20.00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67  του Ν. 3852/2010, « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του άρθρου 95  του  Ν. 3463/2006  ,  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1.      Έγκριση αμοιβής της Δικηγορικής εταιρείας « ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» για το εξώδικο και το δικαστικό χειρισμό των υποθέσεων που έχουν σχέση με τον καταλογισμό δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού , δημοτικού φόρου , Τ.Α.Π. καθώς και τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων και του υπεδάφους αυτών , σε βάρος των φυσικών και νομικών προσώπων από τα οποία μέχρι σήμερα δεν εισπράττει ο Δήμος μας καθώς και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης. ( Εισηγητής: Δήμαρχος). 
2.      Τροποποίηση της υπ΄αρίθμ. 185/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Ορχομενού με την PROTERGIA A.E. και συγκεκριμένα του παραρτήματος Ι που αφορά στα αντισταθμιστικά οφέλη του Δήμου Ορχομενού ( Τ.Κ. Ακραιφνίου – Κοκκίνου). ( Εισηγητής: Δήμαρχος). 
3.      Πρόσληψη υδρονομέων για την καλλιεργητική περίοδο 2012. ( Εισηγητής: Αντιδήμαρχος,  Σεραφείμ Αγραφιώτης).    
4.      Έγκριση Στρατηγικού Σχεδίου –Α΄ Φάση Επιχειρησιακού Σχεδίου Δήμου Ορχομενού 2012-2014 προκειμένου να ξεκινήσει η επίσημη διαβούλευση του σχεδίου. ( Ενημέρωση για το σχέδιο από το site του Δήμου). ( Εισηγητής: Δήμαρχος). 
5.       Έγκριση του  2ου ΑΠΕ του έργου « Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης οικισμού Ορχομενού. Εργασίες αποπεράτωσης – αναβάθμισης ΚΕΛ. Αντλιοστάσιο ακαθάρτων και αγωγός απαγωγής επεξεργασμένων λυμάτων ». ( Εισηγητής: Γ. Στάμου). 
6.      Αποδοχή πίστωσης ποσού 1.734.300,00€ με ΦΠΑ της πράξης « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» από το ΕΣΠΑ 2007-2013/ ΕΠΠΕΡΑΑ, σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 175006/22-11-2011 απόφαση του ΥΠΕΚΑ. ( Εισηγητής: Γ. Στάμου). 
7.      Αποδοχή πίστωσης ποσού 586.646,20 € για την πράξη « ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ – ΤΗΛΕΕΛΕΧΓΟΣ/ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ» , με κωδικό ΜΙS 376889 στο Ε.Π. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». ( Εισηγητής: Γ. Στάμου). 
8.      Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου: « ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ». ( Εισηγητής: Γ. Στάμου). 
9.      Τροποποίηση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος  του Δήμου οικ. έτους 2012 ( 1η Ιουλίου). ( Εισηγητής: Δήμαρχος). 
10.  Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Δήμου Ορχομενού. ( Εισηγητής: Αντιδήμαρχος,  Δημήτριος Βαγενάς)
11.  Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 14/2012 Μελέτης με τίτλο: « Κατασκευή Πεζοδρόμου Περιπάτου στις Πηγές Χαρίτων» και υποβολή φακέλου υποψηφιότητας στη 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του άξονα 4 προσέγγιση Leader του Τοπικού προγράμματος στο νομό Βοιωτίας και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υποβολή.  ( Εισηγητής: Δήμαρχος).    
12.  Εξέταση αίτησης κτηνοτρόφων Μπακοστέργιου Βασιλείου, Μπακοστέργιου Κωνσταντίνου και Αλεξάκη Κωνσταντίνου , μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. ( Εισηγητής: Αντιδήμαρχος,  Ιωάννης Τσιάμης).

                                                                                                                           
                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Β. ΖΥΓΟΥΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: