Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου Βοιωτίας


ΤΜΗΜΑ ΄΄ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΧΟΡΟΥ΄΄
          ΑΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ
        ΔΗΜΟΣ  ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Το Δ. Σ., τα μέλη και οι χορευτές του Τμήματος ΄΄ Παράδοσης & Χορού ΄΄ Αγίου Δημητρίου, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ορχομενού και το Τοπικό Συμβούλιο Αγίο Δημητρίου, που ήταν συνδιοργανωτές της 14ης Θερινής Παραδοσιακής Εκδήλωσης, που έγινε στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, όπου πήραν μέρος όλες οι χορευτικές ομάδες του σωματείου μας, καθώς επίσης και  ο ‘’ ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ’’ Νέας Ιωνίας Αττικής.
   Ευχαριστεί ολόψυχα, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδέων, τον Δήμαρχο Ορχομενού κο Ξηρογιάννη Κων/νο, τον Πρόεδρο του Τ. Σ. κο Νταντούμη Παναγιώτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ορχομενού κο Ζάχαρη Γεώργιο, κο Νταβαλούμη Ιωάννη, κο Ρόδη Λάμπρο, κο Τσάπρα Νεκτάριο, τον διευθυντή του Δ. Σχολείου Αγίου Δημητρίου κο Παραπέρα Ευάγγελο και όλους τους εκπροσώπους των Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.
   Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον κο Λέτη Κ. Βασίλειο, την κα Τσάπρα Σπυριδούλα, την κα Σπύρου Ευαγγελία, τον κο Τσάπρα Γεώργιο – Πολυκατάστημα, τον κο Κόκκινο Δημήτριο και το cosmos café, τον κο Πέτσα Αθανάσιο και το 1900, τον κο Δήμου Ιωάννη και το ΔΗΜΟΥ AUTOVISION, τον κο Γουργιώτη Βασίλειο, τον κο Γκώνια Ιωάννη και τα Φωτοβολταικά KRINNER,το Άρωμα café, τον κο Αγγελούση Νικόλαο, τον κο Πλήτσο Χρήστο, τον κο Μαράντο ΔημήτριοΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ, την κα Μαράντου Γεωργία και τον χορηγό επικοινωνίας STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσης.     
   Ακόμα ευχαριστεί τον εφημέριο του χωριού μας, Πάτερ Ηλία Παπούλια, τον δημοσιογράφο κο Μερτζάνη Αθανάσιο, το orhomenos press, το site viotia, τον κο Φλώρο Αθανάσιο (αγροτικές επιχειρήσεις), τον κο Αρέστη Γ. Βασίλειο (καφετέρια), τον κο Τσίνα Νικηφόρο (φούρνος με ξύλα), τον κο Καχριμάνη Πέτρο (επιχειρηματίας), τον κο Κόττα Ευστάθιο (ταβέρνα) και το κο Πλασίντα Κων/νο (ψησταριά)  για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν στο Σωματείο μας.
   Τέλος ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορευτές μας, στους γονείς των παιδιών – χορευτών, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στους κατοίκους του χωριού μας, που εδώ και 14 χρόνια είναι κοντά μας και στηρίζουν την προσπάθεια και το έργο μας.

                                                                                              Άγιος  Δημήτριος, Ιούλιος  2012



                                                                  Με  εκτίμηση ! 

                     Ο Πρόεδρος                                                                             το  Δ. Σ.
                                                                                                                         του
             Φλωκατούλας  Χρήστος                                                                 Τμήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: