Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σε συμφωνία κατέληξε ο Δήμος Ορχομενού με την ΕΥΔΑΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την άκαρπη, επί δεκαήμερο , προσπάθεια  επικοινωνίας του Οργανισμού Κωπαΐδας με την ηγεσία της ΕΥΔΑΠ για το θέμα της λειτουργίας των αντλιών του αντλιοστασίου Διστόμου (Μόρνου) ο Δήμαρχος Ορχομενού , σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ.Μουλκιώτη και τον Δ/ντή του Οργανισμού κ. Λαμπριτζή , ζήτησε  και πέτυχε συνάντηση με την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ  η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/6/2012 και ώρα 1 το μεσημέρι.
         Παρουσία του Δημάρχου κ. Ξηρογιάννη και του αντιδημάρχου κ. Τσιάμη καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΥΔΑΠ,  αφού προηγήθηκε συζήτηση - διαπραγμάτευση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, συμφωνήθηκαν τα εξής:
·   Να ενεργοποιηθεί επειγόντως το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο  με την μετάβαση συνεργείου της ΕΥΔΑΠ επί τόπου .
·   Κατόπιν προτάσεως του κ.Λαμπριτζή, να αναλάβει το κόστος λειτουργίας του αντλιοστασίου Διστόμου  (ΔΕΗ,  φύλαξη ,συντήρηση ,επιστημονικό και εργατικό δυναμικό )ο Οργανισμός Κωπαΐδας.
·   Να υπάρξει άμεση συνάντηση  των δύο μερών , δηλαδή της ηγεσίας της ΕΥΔΑΠ από την μία πλευρά και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μουλκιώτη,  του Δημάρχου Ορχομενού Ξηρογιάννη  και του Δ/ντή του Οργανισμού Κωπαΐδας από την άλλη και να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας.

   Με την ευκαιρία ,ο Δήμαρχος Ορχομενού θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και ιδιαίτερα τον , από τον Ορχομενό καταγόμενο , Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μπάρδη  για την κατανόηση που επέδειξε,  αλλά και για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του, που οδήγησε στην  λειτουργία του αντλιοστασίου σε ελάχιστο χρόνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: