Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα στη Λιβαδειά



Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Συζήτηση βαθύτερου προβληματισμού χαρακτήρησε τη συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Νωρίς το μεσημέρι στην τοποθέτησή του τόνισε την ανάγκη στήριξης της εθνικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την κρίση κατηγορώντας την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδηγούν τη χώρα στο διχασμό και την ακυβερνησία.

"Με την παρουσίαση των προγραμμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ χτες και προχτές, είναι φανερό για εμένα ότι η χώρα οδηγείται στο διχασμό και την ακυβερνησία", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, και σημείωσε ότι "αυτό το πλαστό σκηνικό δεν δίνει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου". Υποστήριξε δε ότι "αντί να αποκτήσουμε ελπίδα και προοπτική κινδυνεύουμε να μπούμε σε μια νέα κρίση, στην κρίση των σχέσεών μας με την ΕΕ". Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας χειροτερεύει καθημερινά λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και της ακυβερνησίας, φέρνοντας τα παραδείγματα των τραπεζών, του τουρισμού και της ενέργειας "που κλονίζεται χρηματοοικονομικά ο πυλώνας της ΔΕΗ".
Πηγή www.lamiastar.gr

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος δέχθηκε και ερωτήσεις των στελεχών και των φίλων του κόμματος.  Ακούστε τι ρώτησε η Μαργαρίτα... 

36 Προβολές 

Δεν υπάρχουν σχόλια: