Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Περιοδείες από τον Ορχομενό ξεκίνησε στη Βοιωτία η ΝΔ



Νέο κύκλο περιοδειών ανοίγει η ΝΟΔΕ Βοιωτίας μαζί με τους υποψηφίους Βουλευτές σε όλο το νομό προκειμένου να επικοινωνήσει το πρόγραμμα της ΝΔ. Ο  υποψήφιος Βουλευτής κ.  Γιάννης Καράμπελας και ο Ππρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Καραμάνης μίλησαν σε ψηφοφόρους του κόμματος στον Ορχομενό, κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη στην πόλη μας και μετέφεραν την αισιοδοξία τους πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ορχομενού της ΝΔ -Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Καλαμπόκας
  και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Δημήτρης Καραμάνης

Ειδικότερα, ο κ. Καράμπελας θέλησε να στείλει κι` ένα διπλό μήνυμα: Πρώτον θέλησε να ευχαριστήσει τους Δημότες του Ορχομενού για την πρωτιά του χάρισαν στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 και ακολούθως να θυμίσει πως η ανάπτυξη δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά αλλού, παρά μόνο στον πρωτογενή τομέα, γι` αυτό και επέλεξε για το νέο ξεκίνημα εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ένα παραδοσιακά αγροτικό Δήμο, όπως αυτό του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού.


Ας ακούσουμε πως υποδέχθηκε τον κύκλο αυτό των περιοδειών ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ορχομενού της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος στη παράταξη «Όραμα και Έργο» κ. Γιώργος Καλαμπόκας…

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκανε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Δημήτρης Καραμάνης…

Τέλος, ευχαριστίες και μηνύματα έστειλε από την πόλη μας ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Γιάννης Καράμπελας…. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

a re megale kalampoka......se pame...