Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Συγκεντρώσεις σε Ζάππειο και ΔΕΘ οργανώνει η Νέα Δημοκρατία


Δύο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προγραμματίζει η ΝΔ εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου. Παράλληλα, επί ποδός βρίσκονται όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία καλούνται να αναλάβουν ένα μεγάλο τμήμα των γαλάζιων περιοδειών.

Σύμφωνα με Τα Νέα, οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στο Ζάππειο, στις 15 Ιουνίου, και στο χώρο της ΔΕΘ, στις 13 Ιουνίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στη συγκέντρωση της Αθήνας μαζί με τον κ. Σαμαρά να βρεθεί στο βήμα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και μια σειρά από στελέχη πρώτης γραμμής, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Σταύρος Δήμας κ.ά.

Με τις δύο συγκεντρώσεις θα κορυφωθεί και η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, που χαρακτηρίστηκε από το δίλημμα το «ευρώ ή δραχμή», και θα μεταφερθεί το τελευταίο μήνυμα προς τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους για εκλογική συμπόρευση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 13 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Πάτρα, ο Βόλος κ.ά., θα συμμετάσχει σε θεματικές εκδηλώσεις, ενώ θα ρίξει το κύριο βάρος στο Λεκανοπέδιο, όπου καταγράφεται και ο κύριος όγκος των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικό βάρος, με την κινητοποίηση των γαλάζιων στελεχών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα δοθεί στις δυτικές συνοικίες της πρωτεύουσας, όπου η ΝΔ στις κάλπες της 6ης Μαΐου κατέγραψε τεράστιες απώλειες. 

Τέλος, κεντρικούς ρόλους σε αυτή την εκλογική μάχη έχουν αναλάβει κορυφαία στελέχη της ΝΔ. Δείτε
http://orchomenos-press.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2858.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: